Wednesday, 6 November 2013

Mengidam vs mengada

Alhamdulillah, sehari sebelum raya haji aritu saja buat pregnancy test dan found out yg aku pregnant 2-3 weeks. Agak unsangkarable sbb lama jugak gap dgn fahri. Masa tu mmg mixed feelings, happy campur takut sbb my labour experience was bad. Tapi harap kali ni ok lah tak mcm dulu.

Setakat ni memacam dah mengidam nak makan itu ini, tapi tekak asyik tak selera. Ada org speculate baby girl tapi tak kisah pun girl or boy, yg penting sihat dan sempurna.. Ameen. Masa pregnant kat fahri dulu takla rasa nak mkn sgt tp rasa nak travel je. Tu bukan mengidam, tapi mengada. Tp dptla pegi uk n paris dlm dok mengada pun haha.

Kali ni terbalik. Rasa nak makan dip n dip la, air soya, lemongrass drink kat Serai la, etc2. Tp so far takde yg mengarut lg mcm slipar masak merah bagai. Tapi aritu tekak tetiba rasa nak mkn nasik goreng kat kedai nama 'Makan' kat Portobello, London. Sumpah sedap oihhhhh!

Dan dan rasa nak book tiket pi london sekarang. Eh.

No comments:

Post a Comment